Street Fighter x Tekken nog lang niet uit

De samensmelting van Street Fighter en Tekken, het spel Street Fighter x Tekken, komt nog lang niet uit. Dat heeft producent Yoshinori Ono van het productieteam van Capcom bekendgemaakt. "Het duurt nog wel twee jaar voordat het spel uitkomt", aldus Ono.

2012 lijkt dus veilig om op te wedden, maar zet er nog maar niet al je geld op. Het spel is nu twee maanden in ontwikkeling, dus daar gaat nog veel tijd in zitten. "De enige reden waarom we nu al bekendmaken waar we mee bezig zijn, is om de fans wat te geven."

Ongeveer een jaar geleden is er besloten om deze twee games te maken en de ontwikkeling is dus twee maanden geleden van start gegaan. Daar ging ook veel discussie aan vooraf, daar Ono en Tekken-producent Katsuhiro Harada een hoop te bespreken hadden.

Opmerkelijk feit is dat beide ontwikkelaars elkaar niet op de hoogte houden tijdens de productie van beide spellen. "Zo kunnen we elkaar het beste uittesten en het maximale uit onszelf halen", legt Ono uit. Street Fighter x Tekken en Tekken x Street Fighter komen uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360.