Neil Patrick Harris in Spider-Man: Shattered Dimensions-video's

Spider-Man heeft al een behoorlijke stapel aan games gekregen en deze stapel wordt dit jaar nog groter. Op 1 september zal Spider-Man: Shattered Dimensions verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii en Nintendo DS.

In Spider-Man: Shattered Dimensions krijgt Spider-Man te maken met verschillende dimensies waarin hij verschillende vormen aanneemt. In elke dimensie zal Spider-Man een andere voice-actor krijgen. Zo komt de legendarische Dan Gilvezan voorbij in de futuristische dimensie. Josh Keaton, die we onder andere kennen van games als Kingdom Hearts, Ninja Gaiden en No More Heroes, sprak de stem in van Ultimate Spider-Man.

Hou je vast, want ook de van How I Met Your Mother bekende Neil Patrick Harris zal de stem van Spider-Man in gaan spreken. Of deze Spider-Man een Playbook heeft of zich aan de Bro Code zal houden is nog niet bekend.

Deze drie kerels zijn te horen in de onderstaande video's. Het betreft de intro van de game alsmede twee cinematics van verschillende dimensies.