FOK!games Tofste baas - dag 17

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Kefka Palazzo (Final Fantasy VI)
Kefka begint als de hofmagiër van keizer Gehstal in Final Fantasy VI. Al vrij vroeg in het spel kom je erachter dat Kefka achter de rug van Gehstal om Espers leegzuigt om er dorpen mee aan te vallen. Uiteindelijk wordt hij zo machtig dat hij Gehstal van de troon stoot. Hij neemt controle over de Waring Triad en wordt zo de god van de magie. Een jaar nadat Kefka god is geworden en de wereld geruïneerd heeft, is het aan jou om je team weer bij elkaar te rapen en het gevecht aan te gaan.

Abbadon (Darksiders)
De aartsengel die de legioenen van de hemel ten strijde leidde tegen de legioenen uit de hel. Dit liep uiteindelijk niet helemaal lekker en Abaddon kwam in een eeuwige strijd. Op een gegeven moment kon Abaddon kiezen uit dienen in de hemel of regeren in de hel. Abaddon koos het laatste maar dit was niet zijn beste keuze uiteindelijk.

Psycho Mantis (Metal Gear Solid)
Als speler word je vaak helemaal in je game gezogen. Erg vreemd is het als een karakter in de game ineens buiten het spel treedt en de speler probeert te beïnvloeden. Dit gebeurde in Metal Gear Solid waarin Snake het moest opnemen tegen Psycho Mantis. Deze baas met Psychische krachten kon de harde schijf van de Playstation lezen en zo bepaalde opmerkingen over savegames naar de speler maken. De enige manier om hem te verslaan was door de controller in de tweede poort te steken waardoor de baas uniek en overgetelijk was. Daarnaast had het karakter een ontzettend interessant en diep achtergrondverhaal waardoor het een unieke maar briljante baas is.

KefkaAbbadonPsycho Mantis

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.