Joss Stone baseert titelsong op haar personage

De Britse soulzangeres Joss Stone heeft de titelsong die ze heeft geschreven voor de videogame James Bond 007 Blood Stone gebaseerd op het personage dat ze in de game speelt. Tegenover Novum Nieuws vertelt de 23-jarige zangeres dat ze de rol van Nicole Hunter speelt.

Doordat ze het script al ver voor de opnames van het lied in handen kreeg, had Joss genoeg tijd om zich in te leven in haar rol. "Mijn Bondgirl is erg sterk, en geeft alles en pakt elke uitdaging aan. Dus ik heb de tekst van de titelsong 'I will take it all' ten dele gebaseerd op het karakter van mijn personage."

Joss was erg blij dat ze zich niet continu hoefde op te tutten voor de opnames van haar teksten in de videogame. "Ik had gewoon mijn spijkerbroek en mijn shirt aan, zoals ik er altijd uitzie als ik niet het podium op hoef. Het is net zoiets als acteren eigenlijk, alleen hoef je geen bakken met make-up op te doen en je haar twee uur te laten stileren. Dat is normaal toch het ergste." Alleen toen haar lichaam gescand werd om in de game verwerkt te worden, moest de soulzangeres er toch aan geloven.

James Bond 007: Blood Stone werd vrijdag aangekondigd door game-uitgever Activision. Het spel wordt dit najaar verwacht op de Xbox 360, Playstation 3 en PC.

Joss Stone baseert titelsong op haar personage
Joss Stone baseert titelsong op haar personage (Foto: Novum)