MS: "Move bestaat om ons te pesten"

Net nu je dacht dat de console-war wat aan hat minderen was, komen Sony en Microsoft met hun motion-controllers en ontstaat er een hele nieuwe oorlog. Microsoft heeft nu een flinke hoop modder in het gezicht van Sony gegooid door te zeggen dat de Move alleen bestaat om Microsoft dwars te zitten.

Paul Naber, de directeur van de Nederlandse tak van Microsoft Entertainment, heeft gezegd dat Sony de Move zo snel mogelijk op de markt probeert te haasten om zo Kinect dwars te zitten.

“I still think their response was, ‘Oh shit! Microsoft has something ready. We need to get something out of the closet quickly, let us send out funny lollipops developers.’”

Ook heeft Naber,  die voorheen werkte als Sales Manager bij Sony, geen goed woord over voor de line-up van de Move en de support van third party developers. Volgens hem verschijnen er in september een hoop games voor de Move die allemaal erg zwak zijn.

Het moddergooien lijkt begonnen te zijn. We zullen zien welk systeem het beste zal gaan werken als de Move in september en Kinect in november uitkomt.

Move