Ancelotti: "We hebben geen andere spitsen nodig"

Chelsea-coach Carlo Ancelotti heeft aan de geruchten dat de Londense club geïnteresseerd zou zijn in Torres een einde gemaakt. De Italiaanse oefenmeester vindt dat zijn huidige selectie geen nieuwe spitsen nodig heeft. De afwezige aanvallers verwacht hij op korte termijn weer terug.

Op de clubsite van Chelsea geeft Ancelotti aan dat hij niet uitkijkt naar de komst van een nieuwe aanvaller. "Ik vind niet dat we andere spitsen nodig hebben. Er is niets veranderd en in de komende dagen keren Didier Drogba, Nicolas Anelka en Salomon Kalou weer terug. Daarbij hebben we ook nog Daniel Sturridge."

Verdediger Ashley Cole wordt in verband gebracht met Real Madrid, maar als het aan Ancelotti ligt blijft de linksback op Stamford Bridge. Na afloop van de 1-0 overwinning van Chelsea op Crystal Palace was de Italiaan duidelijk in zijn standpunt.

"Ik heb Cole niet gesproken. Ik hoef niet met hem te spreken en hij niet met mij. Hij is een speler van Chelsea, hij heeft een fantastisch seizoen gespeeld en hij zal het komende seizoen een belangrijke speler voor ons zijn, dat is 100 procent zeker", aldus Ancelotti.