Autoroof blijkt pijpbeurt achter stuur

De politie van Vineland, in de Amerikaanse staat New Jersey, heeft zaterdag een 23-jarige inwoonster van die plaats opgepakt wegens liegen tegen de politie. Ze beweerde op brute wijze te zijn beroofd van haar auto. In werkelijkheid gaf ze de bestuurder een pijpbeurt in de auto, waarna de auto tegen een boom knalde en in brand vloog.

Sara C. Blasse werd zaterdagochtend in het ziekenhuis behandeld voor een gebroken arm. Ze vertelde de politie dat ze gewond was geraakt toen een man onder bedreiging van een pistool de auto van haar vader stal. De man gooide haar op de grond en ging er vervolgens met de auto vandoor.

De politie vond het echter een verdacht verhaal. Ze belde eerst een vriend om haar elders op te pikken. Vervolgens wilde ze pas de politie bellen, maar bleek net de accu van haar gsm leeg te zijn.

De politie trof de auto later uitgebrand en wel aan tegen een boom. Hierop besloot men bij Blasse een DNA-test af te nemen, om te zien of dit overeenkwam met het DNA van enkele haren op de kapotte voorruit. Dit bleek inderdaad het geval, dus de jonge vrouw was tijdens de crash in het voertuig aanwezig.

Ontkennen had geen zin meer. Blasse bekende de bestuurder tijdens de autorit oraal te hebben bevredigd. Wie de gelukkige is, wilde ze niet zeggen. De jonge vrouw wordt nu het doen van een valse aangifte ten laste gelegd.