Wiese: "Ik ben erg teleurgesteld"

Tim Wiese, doelman van Werder Bremen en reservedoelman van de nationale Duitse ploeg, is niet tevreden over de rol die hij gedurende het WK toebedeeld kreeg. Wiese stond geen enkele minuut in het veld.

"Ik ben erg teleurgesteld. Het is heel frustrerend als je je honderd procent ergens voor inzet en dat je dan nog niet wordt opgesteld", aldus de doelman van Werder Bremen over zijn rol binnen de nationale ploeg van Duitsland. Ondanks zijn goede optreden bij zijn club was er op het WK geen speeltijd voor hem gegund.

De 28-jarige doelman werd toch geprezen door teammanager Oliver Bierhoff, maar voor Wiese bleef het moeilijk om de motivatie vast te houden. "In de weken dat ik niet in actie kwam, kon ik alleen maar denken aan rennen en sterker worden", zo meldt Wiese.

Nu heeft de keeper uitzicht op een nieuw seizoen met zijn club, Werder Bremen. Het afgelopen seizoen beleefden de supporters in het Weserstadion mooie tijden en ook het komende seizoen zal de club naar verwachting meedoen om de landstitel.