Rotterdammer heeft tattoo wereldbeker op kuit

Een Rotterdammer kon niet wachten en heeft vóór de verloren WK-finale een wereldbeker op zijn rechterkuit laten tatoeëren. De overmoedige Oranje-fan kreeg de tatoeage van twintig centimeter gratis van de tattooshop als hij al voor de finale langs zou komen. Tot verbazing van tatoeëerder Arnold de Geus kwam de Rotterdammer echt.

De 40-jarige Rotterdammer kwam zaterdag in de tattoowinkel aan de Schilperoortstraat langs met een foto van de wereldbeker. Hij wilde weten of hij die als tatoeage kon krijgen. Ook een paar vrienden waren geïnteresseerd.

De Geus suggereerde dat de Rotterdammer de versiering ook voor de wedstrijd kon laten zetten. "Toen zei hij dat hij zondag om 12.00 uur terug zou komen. Ik dacht dat het een geintje was, maar blijkbaar wist hij zeker dat ze zouden winnen." Binnen anderhalf uur stond de forse tattoo op het been van de optimistische Holland-fan.

De eigenaar wist zijn klant er nog wel voor te behoeden om de datum van de finale al onder de tattoo te zetten. "Ik adviseerde daar maar even mee te wachten tot hij over zes weken bijgekleurd moet worden. Nu kan hij ook over vier jaar nog even langskomen." De vrienden van de Rotterdammer zijn na het verlies van Oranje in de finale tegen Spanje niet meer langsgeweest.