'Chelsea wil Carvalho inruilen voor Bruno Alves'

Chelsea wil volgens The Telegraph Ricardo Carvalho laten vertrekken. Zijn opvolger moet zijn landgenoot Bruno Alves worden. Beide spelers vormden op het WK in Zuid-Afrika het centrum van de defensie van Portugal.

Bruno Alves bereikte eerder deze week met zijn club FC Porto een akkoord over een vertrek bij de Portugese topclub. Chelsea hoopt de 28-jarige mandekker nu voor vijftien miljoen euro over te nemen als vervanger van Carvalho.

De 32-jarige routinier lijkt op weg naar Internazionale. De Portugees is vrijdag naar Milaan gevlogen om de onderhandelingen te starten. Naast Inter zou ook stadgenoot AC Milan interesse hebben getoond in Carvalho. De overgang naar Champions League-winnaar Inter lijkt echter zo goed als rond meldt The Telegraph.

Carvalho kwam in 2004 samen met José Mourinho naar Chelsea. In tegenstelling tot zijn voormalig ploeggenoot bij Porto Paulo Ferreira was Carvalho wel verzekerd van een basisplaats na zijn komst in Londen. Maar sinds het vertrek van Mourinho moest de Portugese verdediger knokken voor een plaats naast John Terry.