FOK!games: Tofste baas - dag 4

Gisteren was het een spannende strijd tussen C'thun en Master Hand, en het is Master Hand gelukt om te winnen met één stem verschil. Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Radec (Killzone 2)
Vorig jaar kwam Killzone 2 van het Nederlandse Guerrilla uit. Als grote eindbaas had de game kolonel Radec waardoor vele gamers met hun handen in het haar zullen hebben gezeten. Na eerst een hele hoop Hellghast tegen te zijn gekomen zul je het één op één tegen Radec op moeten nemen. Hij kan zichzelf namelijk onzichtbaar maken en zich teleporteren waarna hij je te lijf gaat met een machinegeweer en een mes.

Darth Malak (Star Wars: Knights of the Old Republick)
Als apprentice van Darth Raven is Mallak een Sith om rekening mee te houden. Door het verlies van zijn onderkaak in een gevecht ziet hij er nog gevaarlijker uit dan hij al is. Aan het einde van KOTOR zal hij op je wachten en gebruikt hij levens van andere Jedi om zijn eigen health op peil te houden. Enige manier om hem te verslaan is het doden van deze Jedi waardoor het gevecht een donker tintje krijgt.

Razorbeard (Rayman-serie)
Grote vijand van onze held zonder armen, Rayman, is ongetwijfeld Razorbeard. Deze kapitein van een piratenschip maakt het Rayman gedurende verschillende games knap lastig. Hij is de leider van een piratenleger dat volledig bestaat uit robotten die iedereen in het heelal willen gebruiken als slaven. Rayman weet hem verschillende keren te verslaan maar omdat hij er steeds weer vandoor gaat zullen we hem ongetwijfeld in de toekomst nog wel eens tegenkomen.

RadecDarth MalakRazorbeard

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12:00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.