Line-up Vrienden van Amstel LIVE! bekend

De organisatie van het jaarlijkse evenement De Vrienden van Amstel LIVE! heeft vanmiddag de namen bekendgemaakt die zullen optreden tijdens het zesdaagse evenement.

Zo zullen BLØF, Caro Emerald, Alain Clark, Acda & de Munnik en de 3J's optreden in het vernieuwde Ahoy in Rotterdam. Xander de Buisonjé zal de avond bij elkaar praten als gastheer.

Dit najaar maakt Amstel verdere aanvullingen op het programma bekend. Vanwege de grote belangstelling voor het muziekevenement heeft de organisatie besloten om een vijfde en zesde concertavond op 21 en 22 januari toe te voegen aan de concertreeks in Ahoy. De Vrienden van Amstel LIVE! 2011 vindt plaats op 21, 22, 26, 27, 28 en 29 januari 2011.

De kaartverkoop is inmiddels gestart.

De Helden Van Amstel LIVE!
Tevens werd vandaag bekend gemaakt dat een gloednieuw muziekevenement dit najaar zijn première beleeft. Onder de noemer 'De Helden Van Amstel LIVE!' zullen drie Nederlandse topartiesten in de huid kruipen van hun drie grootste helden. Het evenement zal gaan touren door Nederland en keert jaarlijks terug naar De Vrienden van Amstel LIVE! als onderdeel van de show.

Het nieuwe muziekevenement van Amstel is ontstaan op De Vrienden van Amstel LIVE! 2010, toen VanVelzen hits ten gehore bracht van zijn helden Queen. Bezoekers van het evenement reageerden enthousiast op het nieuwe onderdeel in de show.

De artiesten die optreden tijdens de eerste editie van de Helden Van Amstel LIVE! zijn VanVelzen, Nick & Simon en Miss Montreal. Edwin Evers is met zijn band de vaste begeleidingsband van het evenement.