'Berlusconi had erotische danseressen'

Silvio Berlusconi, de premier van Italië, zou afgelopen week op een reis in Brazilië een feestje hebben gebouwd op zijn hotelkamer in het gezelschap van zes erotische danseressen. Hij zou de vrouwen banen bij de Italiaanse televisie hebben beloofd. Berlusconi heeft namelijk grotendeels de Italiaanse media in eigen handen.

De premier was deze week officieel op bezoek in Brazilië om te praten met zakenlui en de Braziliaanse president Lula da Silva. De woordvoerder ontkent het hotelfeest van Berlusconi niet, maar zegt dat de Italiaanse premier "genoot van een spektakel van typisch Braziliaanse folklore".

Alexandra Valença
Eén van de danseressen, Alexandra Valença, zei echter dat ze een erotische dans voor Berlusconi moest uitvoeren. Hij zou haar en andere vrouwen uitgenodigd hebben voor een diner in zijn suite.

Daar vertelde Berlusconi hen over programma's op zijn televisiezenders en dat hij op zoek was naar een paar knappe Braziliaanse meisjes. Valenca zou de kamer na haar optreden verlaten hebben, maar het feestje met de andere vrouwen ging nog even door.

120 jaar
Berlusconi was duidelijk in vorm tijdens zijn bezoek aan het Zuid-Amerikaanse land. Zo stelde 'Ome Berlus' dat hij zeker 120 jaar zou worden. En sinds zijn echtgenote van hem wil scheiden, zou de premier naar eigen zeggen al een hoop huwelijksaanzoeken gekregen hebben.


Danseres Alexandra Valença in actie