Heracles biedt op Chadli

Heracles Almelo heeft een bod uitgebracht op Nacer Chadli van AGOVV. Dat bevestigde technisch directeur Jan Artz van AGOVV gisterenavond tegenover de Stentor. "Ik ga geen bedragen noemen, maar ze hebben een officieel bod gedaan en dat is bij de club in beraad", vertelt Artz.

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles Almelo kan niet begrijpen dat AGOVV het nieuws naar buiten heeft gebracht. "Hier ga ik niet op in. Ik vraag me af waarom AGOVV zoiets naar buiten brengt." Het is niet ver zoeken naar het antwoord op die vraag. AGOVV wil Chadli zo snel mogelijk verkopen om zichzelf te redden uit de benarde financiële situatie waarin de club uit Apeldoorn verkeert.

Chadli is volgens AGOVV een miljoen euro waard. Voorzitter Jan Smit van Heracles is niet van plan om dat bedrag op tafel te leggen voor de Belgische aanvaller. "In deze moeilijke economische tijden moeten alle profclubs een stapje terug doen, dus ook Heracles. We kunnen niet meer uitgeven dan we hebben, dus we moeten creatief te werk gaan."