'Britney slaat haar kinderen'

Britney Spears slaat haar kinderen en maakt ze opzettelijk ziek. Dat beweert althans een ex-bodyguard van de popprinses. De kleerkast stapte naar de kinderbescherming, schrijft het Britse tabloid The Sun. Britney zal waarschijnlijk ondervraagd worden.

De bodyguard vertelt dat Britney haar twee zoontjes slaat met een riem en ze voedsel geeft waarvoor ze allergisch zijn. "Britney wil geen slechte moeder zijn, maar ze heeft zo veel aan haar hoofd dat ze eigenlijk niet alleen zou mogen zijn met haar kinderen", vertelt een bekende van de ex-bodyguard.

Britney deelt de voogdij over de 4-jarige Sean Preston en de 3-jarige Jayden James met haar ex Kevin Federline. Twee jaar geleden raakte de 28-jarige popprinses de voogdij over haar zoons kwijt na haar inzinking. Spears zou de beschuldigingen van kindermishandeling in alle toonaarden ontkennen. "Ze houdt vol dat ze de jongens nog nooit kwaad heeft gedaan."

De ex-bodyguard hangt niet voor het eerst de vuile was van Britney buiten. Eerder beschuldigde de kleerkast Britney van seksuele intimidatie. De popprinses zou vaak naakt door haar huis dartelen en geprobeerd hebben haar bodyguard de slaapkamer in te lokken.

Britney Spears beschuldigd van kindermishandeling
Britney Spears beschuldigd van kindermishandeling (Foto: Novum)