Lampard: "Uitblijven hulpmiddelen onbegrijpelijk"

Het niet toegekende doelpunt van Frank Lampard tegen Duitsland was vandaag het gesprek van de dag. De middenvelder van Engeland was zelf direct overtuigd van de geldigheid van treffer. "Ik heb de goal nog niet gezien op televisie, maar dat is ook helemaal niet nodig. Ik wist gelijk dat de bal over de lijn was en een flink stuk ook", vertelde Lampard na afloop van het duel met Duitsland (4-1 verlies) tegen Engelse media.

"Het is niet te geloven dat we geen goal kregen. Ik zal niet zeggen dat het de reden van onze uitschakeling is, maar als we met 2-2 waren gaan rusten was het een andere wedstrijd geweest. Het wordt echt tijd voor technische hulpmiddelen op de doellijn", vervolgt Lampard, die met Engeland werd uitgeschakeld.

De middenvelder was samen met zijn ploeggenoten voor het WK bijgepraat over vernieuwingen. "We hebben voor aanvang van het WK op een bijeenkomst instructies gekregen over miljoenen veranderingen die nauwelijks verschil maken, maar het belangrijkste ontbrak: iets waardoor mijn goal wel gegeven zou zijn. Dat is onbegrijpelijk."