Miley Cyrus speelt 'Rock Band' als warming up

De popsensatie Miley Cyrus gebruikt de muziekgame 'Rock Band' om zichzelf voor te bereiden op haar concerten. Dit heeft de 17-jarige zangeres gezegd in een interview met MTV.

De tienersensatie heeft net haar nieuwe album 'Can't Be Tamed' uitgebracht, heeft continu paparazzi achter zich aan die haar op ongelukkige momenten fotograferen, en heeft sinds woensdag de mogelijkheid om enkele van haar eigen nummers in 'Rock Band' te spelen.

"Ik zat tijdens mijn toer negentig procent van de tijd al voor de televisie 'Rock Band' te spelen", biecht Cyrus op. "Het is best cool dat ik nu warm kan spelen met mijn eigen nummers in die game om ze daarna in het echt uit te voeren. Dat is dus best vet. Het is een betere warming up."

Tegen betaling kunnen gamers de 'Miley Cyrus Pack 01' downloaden. Hierin zitten vijf hits van Miley met nummers van haar nieuwe album, en van haar albums uit 2008 en 2007. De nummers zijn in verschillende edities van 'Rock Band' na te spelen met behulp van de bijbehorende plastic instrumenten.

Miley Cyrus speelt 'Rock Band' als warming up
Miley Cyrus speelt 'Rock Band' als warming up (Foto: Novum)