Pasveer op matje geroepen bij Heracles

Remko Pasveer is door de directie van Heracles Almelo op het matje geroepen. Zijn uitspraken in Voetbal International waren bij het bestuur in het verkeerde keelgat geschoten. De club meldt dat de problemen met de doelman, die vorig seizoen werd verhuurd aan Go Ahead Eagles, zijn opgelost.

In het interview haalde Pasveer hard uit naar de leiding van Heracles. "Bij het bestuur heb ik zo mijn bedenkingen. Het is niet netjes gegaan. In het pak genaaid worden, zo kun je het noemen. Ze kijken alleen naar hun eigen straatje." Uitspraken die niet in goede aarde vielen in Almelo. Voorzitter van de club Jan Smit was woedend op Pasveer en even leek een breuk onvermijdelijk.

Pasveer laat weten zijn uitspraken ten zeerste te betreuren. Het bestuur en de directie van Heracles vertrouwen op een goede verdere samenwerking. Pasveer gaat nog wel om de tafel zitten met een afvaardiging van de supportersverenigingen en een klankbordgroep van de businessclub om het incident verder uit te praten.

Komend seizoen is Pasveer de beoogde opvolger van Martin Pieckenhagen. Die kreeg geen nieuw contract en stopt daardoor met voetballen.