Naakte vrouw jat politieauto

Een naakte vrouw heeft gisteren voor heel wat opschudding gezorgd in de Amerikaanse staat Utah. De vrouw heeft twee auto's gestolen, waaronder een dienstwagen van de politie. Beide autodiefstallen pleegde ze in evakostuum.

De vrouw van voor in de dertig verliet in West Jordan, een voorstad van Salt Lake City, reeds ontkleed haar auto en stapte in een andere auto. Omdat de motor van deze auto al liep,  was het een peulenschilletje om weg te rijden. Volgens de politie wist ze dit voertuig in de prak te rijden, waarop ze nog steeds ontkleed de struiken in vluchtte. Een politieagent zag dit gebeuren en vroeg om versterking, aangezien hij niet wist hoe de vrouw zou reageren.

Een andere politieman schoot te hulp. De vrouw wist zich echter te bevrijden en stapte in een van de politieauto's. Met deze auto ramde ze door een groot hek en ging ervandoor. De helse rit eindigde abrupt toen de vrouw een bocht te ruim nam, waardoor het voertuig werd gelanceerd en bij de landing total loss raakte. "Ik denk dat het enige dat nog bruikbaar is aan deze auto een wieldop is", laat politiechef Tom McLachlan weten. Uiteindelijk wisten de agenten de vrouw te arresteren door haar te taseren terwijl ze over een hek wilde klimmen.

Hoewel het gedrag van de vrouw op zijn zachtst gezegd opmerkelijk is te noemen, geloven artsen niet dat de naakte vrouw onder invloed was van alcohol of drugs. "Het lijkt erop dat de vrouw psychische problemen heeft." De naaktloopster heeft een mentaal onderzoek moeten ondergaan, de uitslag is nog niet bekend.