Stephany Flores had schedelbreuk

Stephany Flores zou zijn gevonden met een schedelbreuk en ernstige verwondingen aan haar gezicht en nek. Ook zouden er op het lichaam van de 21-jarige Peruaanse, die zou zijn vermoord door Joran van der Sloot, sporen van wurging zijn gevonden.

Dat meldde dinsdag de Amerikaanse nieuwszender CNN, die zegt een officieel rechtbankstuk in handen te hebben. Volgens CNN zou er in de hotelkamer waar Flores werd gevonden, bloed op de vloer, in de gang en op het matras zijn aangetroffen. De staat waarin het lichaam van Flores verkeerde, maakte het moeilijk autopsie te verrichten, zo zou er ook in het rapport staan. De van moord verdachte Van der Sloot is maandag nog ondervraagd door rechter Carlos Morales in zijn cel in de gevangenis Miguel Castro Castro. Bij de ondervraging hield hij zijn mond.

 

Joran van der Sloot heeft een lage frustratietolerantie en heeft geen respect voor vrouwen. Van een psychopathische stoornis lijkt echter geen sprake, blijkt uit een psychologisch onderzoek dat de Peruaanse aanklager aan de rechter heeft overgedragen, meldt ook CNN. Van der Sloot zou emotioneel onvolwassen zijn, een onaangepaste persoonlijkheid hebben en het niet kunnen accepteren als iemand hem tegenspreekt. Ook hecht hij geen belang aan het welzijn van anderen, oordeelt het rapport.

 

Anita Van der Sloot, de moeder van Joran, zei in een dinsdagavond door RTL 4 uitgezonden interview, dat haar zoon mag 'verrekken in zijn cel'. "Als blijkt dat hij schuldig is, ga ik hem niet opzoeken in de gevangenis", voegde ze daar aan toe. Ze sloot niet uit dat Joran Stephany Flores heeft vermoord.