Lindsay Lohan poseert naakt met handtassen

Lindsay Lohan gaat uit de kleren voor een fotoreportage. De 23-jarige poseert naakt voor haar nieuwe lijn '6126'-handtassen. De plaatjes worden volgende maand geschoten in Los Angeles. Lindsays tassenlijn valt onder het merk The California Bag en ligt in de herfst in de Verenigde Staten in de winkels.

Over de enkelband van Lohan maakt het bedrijf zich geen zorgen. "We denken erover om de politie vragen om erbij te zijn, zodat we de enkelband af kunnen doen voor de foto's," vertelt een woordvoerder van The California Bag aan Los Angeles Magazine. Lindsay loopt sinds vorige maand met een alcoholdetecterende enkelband. Die moet zij dragen op last van de rechter.

Lohan lijkt steeds minder moeite te hebben met intimiteit voor de camera. De actrice speelt de hoofdrol in het docudrama 'Inferno' over het leven van 'Deep Throat'-pornoactrice Linda Lovelace. De film, waarin expliciete seksscènes zouden zitten, moet dit jaar uitkomen in de Verenigde Staten.

Lohan beweert echter dat de film een smaakvolle verfilming van het leven van Lovelace wordt. "De manier waarop de regisseur het wil filmen is niet vulgair," vertelt de actrice aan de Australische krant Sydney Morning Herald. "Het gaat over haar ziel en de film laat zien hoe bang ze was."

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan (Foto: Novum)