Familie wil ratten vergassen maar sterft zelf

Een 71-jarige man uit een gehucht in de Oekraiense regio Dnepropetrovsk had een briljant idee om van de ratten af te komen. Hij wilde de ratten in zijn huis vergassen met de uitlaatgassen van zijn oude auto. Helaas legden juist hijzelf, zijn vrouw en hun kleindochter het loodje bij de actie.

Het gezin had al enige tijd last van ratten. Opa besloot daarom een slang aan de uitlaat van zijn oude auto van Russische makelij te bevestigen en het andere uiteinde in de kelder van de woning te leggen. De oude man startte de motor en liep naar boven.

Enige tijd later ging hij weer naar beneden om te zien of de actie al enig resultaat had opgeleverd. Zodra hij de kelder inliep, werd hij overmand door de uitlaatgassen en raakte buiten bewustzijn. Zijn 77-jarige vrouw, ongerust dat haar man maar niet terugkwam, besloot te kijken waar haar man bleef. Ook zij raakte direct bewusteloos. Hetzelfde overkwam hun 29 jaar oude kleindochter.

Hun andere kleindochter ontdekte de drie lichamen twee uur later. Zij heeft het wonderwel overleefd. Helaas moet ze nu drie familieleden missen.