Robert Jensen terug op de radio

Robert Jensen gaat vanaf 2 augustus de ochtendshow presenteren op de Radio Veronica. Samen met Jan Paperazzi zal hij op werkdagen tussen 6.00 uur en 9.00 ‘s ochtends te horen zijn.

Jensen maakte de afgelopen jaren alleen nog maar televisie, maar gaf in november al aan weer terug te willen keren op de radio. Hij deed dit voor het laatst begin 2006, bij Yorin FM. Jensen vervangt Rick van Velthuysen op Veronica, die de show Mogguh Rick sinds februari 2009 presenteerde.

"Het is fantastisch om na vijf jaar weer terug te keren op de radio. Natuurlijk ga ik met Jan de dingen doen waar de fans ons van kennen. Maar ik heb de afgelopen jaren veel nieuwe energie en frisse ideeën opgedaan met radio, televisie en internet wereldwijd en wil met die inspiratie een onderscheidende ochtendshow gaan maken. Radio Veronica is natuurlijk het radiostation waar mijn roots liggen. Het is prachtig dat ik daar samen met Jan weer echte radio kan gaan maken, met de muziek die bij mij past", aldus Robert Jensen.

Uunco Cerfontaine, de programmadirecteur van Radio Veronica is blij met de komst van Jensen: "Veel programmadirecteuren bij de Nederlandse radio vinden Jensen een onvoorspelbaar en ongeleid projectiel en willen daarom niet met hem werken. Ik denk dat dit hem juist zo creatief maakt en dat heb je wel nodig om nog op te vallen in de overvolle ochtendmarkt op de radio in Nederland. Daarom ben ik blij dat Robert Jensen vanaf augustus te horen is bij Veronica."