Snoop Dogg geschokt door afwijzing

Showzbizz-blogger Perez Hilton meldt op zijn site dat Snoop Dogg geschokt zou zijn na het afgelaste optreden op het Haagse festival Parkpop. De politie en justitie hebben gezamelijk besloten om het optreden van de rapper niet door te laten gaan om het open en vriendelijke karakter van het festival te beschermen.

Calvin Cordozar Broadus Junior, alias Snoop Dogg, liet via zijn manager weten dat hij geschokt was door het afwijzen. "Snoop is vele malen hoofdact geweest op festivals en heeft overal ter wereld opgetreden zonder incidenten. Hij is dan ook verbijsterd door het besluit van de Gemeente Den Haag," aldus Snoops manager.

Mojo, de grootste concertpromoter van Nederland, meldde het volgende: "Snoop Dogg heeft meedere malen in Nederland opgetreden, van Lowlands tot North Sea Jazz. We hebben nooit problemen gehad rondom zijn optredens. Elke keer waren zijn shows geweldig."

Snoop Dogg is wel welkom in Groningen, Amsterdam en Tilburg op respectievelijk 27, 28 en 29 juni. De organisatie van Parkpop is bezig met het zoeken van een vervangende act.