Engelse tabloids: Roobish!

"What a load of Roobish!", zo haalde de Daily Mirror uit naar Wayne Rooney, die van repliek werd gediend nadat hij zijn boosheid over het gedrag van de supporters voor de camera uitte.

De Engelse tabloids reageerden fel op de teleurstellende prestatie van The Three Lions tegen Algerije (0-0). Rooney had zijn commentaar op het boegeroep van de Engelse supporters beter voor zich houden, wat betreft News of the World. "Rooney moet zijn mond houden en eerst zelf goed spelen", zo is de Britse tabloid van mening.

Ook kwaliteitskrant The Times reageerde uiterst kritisch op de prestatie van de ploeg van Fabio Capello. Volgens deze krant kon Rooney de druk niet aan. "Er zullen tijden zijn dat de Engelse ploeg lijkt op een droom voor spelers als Frank Lampard en Steven Gerrard, maar op andere momenten zal deze droom meer op een nachtmerrie lijken", aldus The Times.

The Sun was ook duidelijk met de omschrijving. "Er zijn geen excuses: slechter dan dit kan niet. Slecht, vreugdeloos, dramatisch en soms zelfs wanhopig...Bedankt Engeland! Het was geen verrassing dat jullie na het laatste fluitsignaal werden uitgeloten."