Columbia Pictures maakt haast met 'Ghost Rider 2'

De filmstudio Columbia Pictures maakt haast met een tweede film over de in de fik staande motorrijder 'Ghost Rider'. Als de productie van het vervolg op 'Ghost Rider' namelijk niet van start is gegaan voor november, verliest Columbia de filmrechten over het Marvel-personage.

Columbia Pictures heeft Nicolas Cage gevraagd wederom in de huid van Johnny Blaze te kruipen voor 'Ghost Rider 2'. Eerder leek Cage nog te zijn afgehaakt voor 'Ghost Rider 2'. Cage had toen geen ruimte in zijn agenda om aan het project te werken. Columbia Pictures en Cage kijken nu of de agenda's toch niet op elkaar af te stemmen zijn.

Volgens het Amerikaanse filmvakblad Variety moeten Mark Neveldine en Brian Taylor 'Ghost Rider 2' gaan regisseren. De twee maakten samen eerder de actiefilm 'Crank' (2006) en het vervolg 'Crank: High Voltage' (2009). Ook schreef en regisseerde het duo de thriller 'Gamer' (2009).

In 'Ghost Rider', dat in 2007 verscheen, was ook Eva Mendes te zien. Zij zal waarschijnlijk niet terugkeren voor het tweede deel.

Columbia Pictures maakt haast met 'Ghost Rider 2'
Columbia Pictures maakt haast met 'Ghost Rider 2' (Foto: Novum)