Rita Verdonk hekelt virtueel natrappen op Twitter

Rita Verdonk is na haar verkiezingsnederlaag op internet overladen met hoon. Deze berichten kwam vooral uit de PvdA-hoek, schrijft de gevallen Trots op Nederland-oprichtster op Twitter. "Naschoppers: is dit dan het sociale land zoals je het voor je ziet?" vraagt zij zich openlijk af.

Trots op Nederland behaalde woensdag geen enkele zetel bij de verkiezingen. Verdonk gaf hier de media de schuld van. Die zouden haar niet voldoende aandacht hebben gegeven in de aanloop naar de verkiezingen. Geert Wilders liet zaterdag weten dat hij ook niet van plan is om haar een ministerspost te geven als de PVV in het kabinet komt. Daarmee lijkt de Haagse carrière van Verdonk ten einde.

Verdonk spreekt dinsdag op Twitter haar dank uit voor 'alle liefdevolle berichten' die ze heeft ontvangen. "Daarnaast erg veel openlijk, hard natrappen/ sneren/ honen van 'de socialen' met een theezakje-twibbon op hun foto." Hiermee refereert ze aan het logo van de PvdA dat aanhangers van die partij voor hun profielfoto plakten. "Sociaal als het in je straatje past", pareert Verdonk de negatieve reacties die ze ontving.

Rita Verdonk hekelt virtueel natrappen op Twitter
Rita Verdonk hekelt virtueel natrappen op Twitter (Foto: Novum)