FOK!radio: Piratenpartij likt de wonden

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

10.570 stemmen kreeg de Piratenpartij vorige week bij de Tweede Kamerverkiezingen. Dat is zo'n 50.000 stemmen te weinig voor een Kamerzetel. De internationale politieke beweging die strijdt voor het aanpassen van auteursrecht en soepeler downloadwetten kreeg best veel aandacht, maar komt dus niet in de Tweede Kamer. Hoe gaan ze nu verder? En is de klap hard aangekomen, of was het wel verwacht? In FOK!radio hoor je vanavond voorzitter Samir Allioui. Hij geeft antwoord op alle vragen. hoe de partij dat voor elkaar wil krijgen en wat hun verkiezingsprogramma ongeveer zal zijn. Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum.

De columnisten van de FOK!frontpage laten wekelijks hun kunsten horen op FOK!radio. Deze week is het de beurt aan Zonnetje40. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek! Wil je zelf nog wat kwijt via Skype in de uitzending, bel ons dan op actionradiolive.

Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update en met hem praten we natuurlijk ook na over de overwinning van Oranje. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows
 Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC

Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!