Taxichauffeuse verkracht en vermoord

De Duitse politie is op zoek naar een man die wordt verdacht van de moord op een taxichauffeuse in Hagnau en een verkrachting van een andere chauffeuse. De 32-jarige bestuurster van een taxi werd op woensdag door vermoedelijk haar laatste klant doodgestoken. De politie zoekt dringend getuigen van de laatste taxirit.

De vermoedelijke moordenaar wordt er ook verdacht dat hij dinsdag op 55 kilometer van Hagnau een 44-jarige taxichauffeuse heeft ontvoerd, verkracht en zwaar heeft mishandeld. De man was in haar taxi gestapt en dwong haar naar de buurt van de berg Hohentwiel bei Singen te rijden. Op een afgelegen weggetje werd de vrouw verkracht en mishandeld. Dankzij een zoekactie van de politie werd de zwaargewonde aan haar lot overgelaten taxichauffeuse op woensdagochtend gevonden. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze aan haar verwondingen werd geopereerd.

Het tweede slachtoffer van de man werd dood gevonden in haar taxi op een parkeerplaats. Door haar moordenaar is ze meerdere keren met een mes in haar nek gestoken. De 32-jarige chauffeuse was een alleenstaande moeder van twee kleine kinderen. De politie heeft een signalement van de dader. Het gaat om een slanke man van tussen de 20 en 25 jaar oud die gebroken Duits spreekt. Op woensdag zagen getuigen hem in Friedrichshafen op een fiets rijden. Toevallige passanten zagen dat de broek van de man vuil en bloederig was.