Animal Crossing voor Nintendo 3DS?

Nintendo heeft verschillende uitgevers een 3D-demo laten zien van Animal Crossing. Dit schrijft de weblog Destructoid. Nintendo liet de demo zien om andere partijen te overtuigen van de charme van de Nintendo 3DS. Volgens de weblog zou 'Animal Crossing' weleens één van de games kunnen zijn die Nintendo op de E3-beurs gaat onthullen.

Tijdens de E3-beurs volgende week in Los Angeles zal Nintendo de nieuwe draagbare spelcomputer voor het eerst aan de wereld tonen. De Nintendo 3DS, zoals de tijdelijke naam van het apparaat luidt, is in staat om driedimensionale beelden te tonen zonder dat de speler een speciale bril op hoeft te doen.

De algemene consensus is dat Nintendo, naast het onthullen van de Nintendo 3DS, ook enkele spellen voor het apparaat moet laten zien. Er moet natuurlijk een game verschijnen die gamers, de eersten die het apparaat kopen, graag willen spelen. Met meer dan 9 miljoen verkochte exemplaren op de Nintendo DS lijkt Animal Crossing een goede kandidaat, evenals een game rond de ultieme Nintendo-held Mario.

'Animal Crossing voor Nintendo 3DS'
Animal Crossing voor Nintendo 3DS