Russin met grootste tieten klaagt vliegmaatschappij aan

Irene Ferrari, de trotse bezitster van de grootste borsten van Rusland, eist maar liefst 100.000 euro van een Zwitserse vliegmaatschappij. Volgens het siliconenmodel heeft haar boezem door de krappe vliegtuigstoeltjes averij opgelopen.

Tijdens een vlucht van Moskou naar Zurich kreeg het vliegtuig waarin Ferrari zat te maken met ernstige turbulentie. Ondanks dat de Russin juist altijd in de business class meevliegt vanwege de extra ruimte voor haar voorgevel, kwamen haar enorme tieten hard tegen de stoel voor haar aan.

Omdat ze eenmaal terug in Moskou erg misselijk was, ging het model naar het ziekenhuis om haar beklag te doen. Volgens de artsen moet het model echter niet klagen maar juist blij zijn. Omdat haar borsten hebben gefunctioneerd als airbags, heeft ze geen ribben gebroken.

Ondanks haar geluk klaagt ze nu de vliegmaatschappij aan. Ferrari heeft namelijk een pijnlijke linkerborst en enkele blauwe plekken op haar boezem opgelopen. Ze eist nu een ton omdat volgens haar de plaatsen in de eerste klas te krap zijn. Het is overigens niet de eerste keer dat ze een vliegmaatschappij aanklaagt wegens haar siliconenborsten.

Een foto van Ferrari is te zien in het bronartikel