Sandra Bullock tekent voor actiekomedie

Sandra Bullock gaat spelen in de actiekomedie 'Most Wanted'. De 45-jarige actrice wordt in de film wederom bijgestaan door acteur Ryan Reynolds, met wie zij in 'The Proposal' te zien was. Het wordt Bullocks eerste filmproject sinds bekend werd dat haar man Jesse James een aantal buitenechtelijke affaires had.

Filmvakblad The Hollywood Reporter schrijft dat Bullock in 'Most Wanted' een kroongetuige van de FBI speelt. Ze wordt op weg naar de rechtbank geëscorteerd door een FBI-agent, gespeeld door Reynolds. De twee worden echter in een hinderlaag gelokt, waardoor ze voor hun leven moeten rennen.

Bullock en Reynolds waren vorig jaar te zien in de romantische komedie 'The Proposal'. De film met een opbrengst van 317 miljoen dollar was een kassucces. De regisseuse van 'The Proposal', Anne Fletcher, tekent ook voor de regie van 'Most Wanted'. Onbekend is wanneer de opnamen starten.

In maart kwam naar buiten dat Bullocks echtgenoot, Jesse James, een avontuurtje had met Michelle McGee. Hierop onthulden meerdere vrouwen het bed met hem te hebben gedeeld. Bullock, die vijf jaar samen was met James, heeft inmiddels een scheiding aangevraagd.

Sandra Bullock tekent voor actiekomedie
Sandra Bullock tekent voor actiekomedie (Foto: Novum)