Crysis 2 ziet er pakkend uit

Na alle teasers, screenshots en nieuwtjes komt er eindelijk videos met daadwerkelijke gameplay op het internet. Crytek is al een tijdje bezig met Crysis 2 en dat is te zien in onderstaande video. Het ziet er veelbelovend uit. In de video wordt onder het spelen door verteld over de nieuwe mogelijkheden van de nanosuit, het pak dat je niet alleen bovenmenselijke krachten, maar ook andere handige snufjes geeft.

Naast het rennen, springen, cloaken en beschermen van het pak, kan het meer. Je kunt het pak dit keer aanpassen, zoals je in deel 1 je wapen kon aanpassen. De makers hopen zo dat spelers in een level gaan bekijken hoe je desbetreffende problemen het best kan oplossen, naar gelang je favoriete speelstijl. Dus wil je volledig stealth gaan sniperen, dan kan dat, maar wil je met de botte bijl door een level, dan kun je je pak daarop aanpassen, zodat je wat beter tegen kogels en explosieven kan.

Ook hebben ze het even over de lokatie, waarom hebben ze New York gekozen? De reden is vrij simpel, New York heeft veel verscheidenheid in wijken, die ook duidelijk herkenbaar zijn voor de speler. Ze hebben het niet precies nagemaakt, omdat dat gewoon te groot zou zijn, maar ook juridisch wat haken en ogen zou krijgen.

Kijk en oordeel zelf over de beelden. En begin maar vast te sparen voor die nieuwste videokaart, als je de PC versie wil gaan spelen...