Sandra Bullock favoriet bij militairen

Sandra Bullock heeft zaterdagavond de prijs voor entertainer van het jaar mogen ontvangen van het Amerikaanse leger. De actrice kreeg de Troops Choice Award for Entertainer of the Year uit handen van acteur Robert Downey Jr. Het was haar eerste verschijning in het openbaar sinds de ontrouw van haar man Jesse James aan het licht kwam.

Na een staande ovatie in ontvangst te hebben genomen, was Bullock meteen weer haar nuchtere, humoristische zelf. "Laten we even heel eerlijk zijn tegen elkaar. Heb ik deze prijs gewonnen omdat ik entertainer van het jaar ben, of vanwege de bermbom die mijn privéleven is geworden?", citeert het Amerikaanse entertainmenttijdschrift People haar.

Bullock haastte zich te zeggen dat ze de prijs een grote eer vond. "Ik zou het zo allemaal weer doorstaan als het onze jongens zou plezieren", zei ze grappend.

De aanwezigheid van Bullock was voor alle aanwezigen, en zelfs voor een groot deel van de organisatie, tot op het laatste moment geheim gebleven. Onder de andere aanwezigen waren Robert de Niro, Leonardo DiCaprio, George Clooney, Jessica Biel, Scarlett Johansson, en Bradley Cooper.

Sandra Bullock favoriet bij militairen
Sandra Bullock favoriet bij militairen (Foto: Novum)