Smit over Pasveer: "Ongelooflijk dom"

Remko Pasveer heeft zich niet populair gemaakt bij Heracles Almelo. De doelverdediger, die die komende zomer terugkeert naar Almelo, trekt de integriteit en betrouwbaarheid van het clubbestuur in twijfel.

Pasveer, die de plaats van de vertrokken Martin Pieckenhagen in het doel moet innemen, uitte zijn kritiek tegenover Voetbal International. De doelverdediger hekelt nog altijd de wijze waarop het bestuur van Heracles hem twee seizoenen geleden liet vertrekken.

"Bij het bestuur heb ik zo mijn bedenkingen. Het is niet netjes gegaan. In het pak genaaid worden. Van de mensen aan de andere kant van de tafel verwachtte ik een oprechte houding," aldus Pasveer, die vindt dat Heracles destijds zijn loopbaan blokkeerde. "Het blijkt dat je in de voetbalwereld niet iedereen zo maar kunt vertrouwen. Ze kijken altijd naar hun eigen straatje," vindt de terugkerende doelman.

Heracles-voorzitter Jan Smit is allesbehalve blij met de betoog van Pasveer. "Wat is die jongen dom," vertelt Smit tegen De Stentor. "Wat moet hij nog veel leren," aldus de clubbestuurder.

Het is nog niet duidelijk of Heracles maatregelen neemt na de uitspraken van Pasveer. De doelman keert terug naar een uitstap naar Go Ahead Eagles. De Enschedeër werd twee seizoenen verhuurd aan de Jupiler League-club.