Man neemt foto van geest vroegere ik

Een 64-jarige Schot heeft onlangs een bizarre ontdekking gedaan. Tijdens het bekijken van een foto die werd genomen van hem en zijn familie ontdekte Harry Ross uit Rothesay een geest achter het raam. Direct daarop dacht Ross: "Verrek, dat ben ik zelf!"

Op de foto is achter het raam duidelijk een jonge man te zien die door de luxaflex naar buiten gluurt. Ross is ervan overtuigd dat de geest op de foto niemand minder is dan hijzelf, alleen dan 42 jaar geleden. "Ik dacht direct, dat ben ik zelf", vertelt de Schot. "Ik herkende de kleding die ik op mijn trouwdag droeg toen ik 22 was."

De hele familie is het met Harry eens dat het de overgrootvader is, hoewel sommige familieleden juist vinden dat het Harry is als stokoude man. Ross heeft de foto, met daarop hijzelf, zijn zoon en een paar kleinkinderen, meegenomen naar een paranormaal begaafde man. "De man vertelde me dat het zeker is dat ik die persoon op de foto ben. Hij zei dat ik het verleden moet laten rusten. Ik weet niet beter of mijn vrouw en ik leiden een gelukkig leven. Ik heb niets te verbergen, misschien heeft mijn vrouw wel een andere man."

Benieuwd naar de foto? Deze is hier te zien