Downloadverbod kost VVD stemmen

De uitspraken van VVD'er Fred Teeven over de handhaving van een eventueel downloadverbod en de controle hiervan kost de partij stemmen. Dat blijkt uit de speciale poll op de FP.

Ruim 30 procent  van de stemmers geeft aan eerst op de partij te willen stemmen maar door de uitspraken van Teeven donderdag in een debat af te haken. Gisteren gaven FOK!users al massaal aan de VVD te passeren de komende verkiezingen. Ook op sites als Tweakers en Spitsnieuws gaven mensen al aan niet meer op de VVD te stemmen dankzij toekomstbeelden van een internetpolitie,

Dante_aligiri: "Ik denk dat Teeven zich thuishoort in de psychiatrische inrichting. Met zijn grootheidswaanzin heeft de VVD echt werkelijk de das omgedaan. Ze hebben iig weer een stem verloren." Thunder8 maakt zich minder zorgen: "Aangezien men pas voor het downloadverbod is als de marktpartijen met een goed legaal alternatief komen, hoef je je helemaal niet druk te maken over dit issue. Dat gaat zeker langer duren dat de komende regeringstermijn (ook als ze hem voor de verandering eens weer uitdienen."

Yi-Long vindt de zwevende kiezers dom "Het trieste is eigenlijk dat er dus heel veel stemmers zijn die alleen door de ontwikkelingen van de laatste 24 uur meteen weer besluiten om NIET op de VVD te stemmen, terwijl als ze de laatste tientallen jaren, of eigenlijk ook gewoon de laatste jaren, hadden opgelet, ze allang meer dan genoeg redenen zouden moeten hebben om beter te weten en om NIET op de VVD te stemmen." Ook stemmen? Dat kan hier.