De Treffers doet weer mee na zege bij AFC

De Treffers heeft de kansen op het winnen van de algehele zondagamateurtitel in stand gehouden. Gisteravond won de club uit Groesbeek met 1-4 bij AFC, waardoor de Amsterdammers de titel kunnen vergeten en de strijd zich toespitst op Gemert en De Treffers.

Binnen tien minuten nam De Treffers al de leiding door een goal van Tony de Groot. Die stand bleef tot aan de rust op het scorebord staan, hoewel beide teams nog kansen kregen. De Treffers was na een gelijkopgaand begin de betere ploeg. Kort na rust wist Saïd Echargui de 0-2 te maken, waarna Tony de Groot de voorsprong met zijn tweede treffer van de avond wist te vergroten. Toen Chelton Linger voor 1-3 zorgde, leek AFC nog even aan te dringen. Echt gevaarlijk was dit offensief echter niet. Namens De Treffers gooide Saïd Echargui de wedstrijd vervolgens in het slot: 1-4.

Gemert blijft met 4 punten uit 2 duels koploper en ontvangt zondag op eigen veld AFC, dat uit 3 wedstrijden maar 2 punten verzamelde. De Treffers heeft 4 punten uit 3 wedstrijden. Het doelsaldo van Gemert is momenteel ook beter dan dat van De Treffers, dat af zal moeten wachten wat Gemert zondag doet. Dan is de opdracht voor de laatste wedstrijd, die De Treffers graag op zaterdagavond wil afwerken, helder.

AFC - De Treffers 1-4 (0-1)
0-1 Tony de Groot 0-2 Saïd Echargui 0-3 Tony de Groot 1-3 Chelton Linger 1-4 Saïd Echargui