Sieneke: ik vergeet dit nooit meer

Sieneke strandde donderdagavond in de tweede halve finale met 'Ik Ben Verliefd (Shala Lie)', maar kijkt met trots terug op haar optreden. "Ik heb nog niet eerder zo'n goed optreden neergezet. Ik ben zo trots op mezelf en het team. Ik vergeet dit nooit meer."

Het publiek liet in ieder geval duidelijk blijken achter Sieneke te staan en scandeerde luid haar naam. "Dat was echt een kick", glimlacht ze. "Ik hoorde iedereen schreeuwen. Het was echt het mooiste optreden ooit." Ook coach Marianne Weber is trots op haar pupil. "Het is niet gelukt, maar het heeft niet gelegen aan de inzet van Sieneke en de voorbereidingen van haar team. Het is een wedstrijd en dan is dit het risico."

Weber belooft dat we nog veel gaan horen van de jonge zangeres. "Sieneke heeft de afgelopen maanden bewezen dat ze een heel sterk meisje is met een stem die klinkt als een klok. We zijn in Nederland van Sieneke gaan houden", zegt ze. "Het is jammer en een grote teleurstelling, want we gingen er echt voor. Maar ze heeft er een mooi platencontract mee verdiend en we gaan nog heel veel van haar horen."

Sieneke: ik vergeet dit nooit meer
Sieneke: ik vergeet dit nooit meer (Foto: Novum)

 

Meer over het Eurovisie Songfestival vind je op ons forum.