Vettel noemt chassis Randy Mandy

Sebastian Vettel staat er in de Formule 1-wereld om bekend dat hij zijn chassis' namen geeft. Zo reed hij vorig jaar met Kate's Dirty Sister en begon hij dit seizoen met Luscious Liz. Omdat dit chassis beschadigd was heeft Red Bull hem een nieuw chassis gegeven welke nu de naam Randy Mandy draagt.

Vettel was dit seizoen de snellere van Webber, maar in Spanje en in Monaco waste de Australiër zijn teamgenoot de oren. De Duitser vermoedde dat er iets is was met het chassis, iets wat Red Bull na onderzoek bevestigde. "Ik was niet erg gelukkig de afgelopen twee races. Natuurlijk reed Webber geweldig, maar het verschil bij de start en de herstarts was wel erg groot. Het bevestigde mijn vermoedens dat er iets mis was met mijn auto," zei Vettel.

Ondanks de problemen gaat Vettel samen met zijn teamgenoot Webber aan de leiding in het klassement met 78 punten. De Duitser beseft dat deze positie goed is, maar dat ze er nog lang niet zijn. "We moeten nog steeds hard werken. Ik ben blij dat ik er ondanks alle technische tegenslagen nog altijd goed voor sta in het kampioenschap."