Suri Cruise helpt Tom met filmscenario's

Tom Cruise krijgt regelmatig advies van zijn 4-jarige dochter Suri over zijn nieuwe filmscenario's. "Ik vertel haar de verhalen van de scripts die ik aan het schrijven ben", zegt Tom in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Esquire. Suri voorziet hem dan ongeremd van feedback.

"Ik zet haar op een schommel en vertel haar het verhaal van begin tot eind", schetst de 47-jarige acteur en producent. "Ze stelt precies de juiste vragen. Waarom gebeurt dat? Zijn dat de slechteriken? Jij bent toch de held?". Volgens Cruise verbeteren zijn filmscenario's door de kritische blik van zijn 4-jarige dochter.

Ook wil Suri haar vader best kledingadvies geven. "Ze heeft een geweldige smaak", vertelde Cruise zaterdag op de bank bij Oprah Winfrey. Op die bank stond hij vijf jaar geleden te springen om zijn liefde voor actrice Katie Holmes duidelijk te maken. Dit leidde tot veel kritiek.

In dezelfde tijd werd Cruise's contract bij Paramount Pictures niet verlengd. Er werd, volgens Cruise geheel ten onrechte, een verband gelegd met het incident op de sofa bij Oprah. "Mijn contract bij Paramount liep ten einde, en werd niet verlengd. Mensen hebben daar veel verkeerde ideeën over. Sumner Redstone en ik zijn vrienden. Het is een business."

Cruise is momenteel bezig met de voorbereidingen van 'Mission: Impossible IV', waarin hij wederom de hoofdrol van Ethan Hunt vertolkt en waarvan hij ook medescenarist en producent is.

Suri Cruise helpt Tom met filmscenario's
Suri Cruise helpt Tom met filmscenario's (Foto: Novum)