Extrema Outdoor pakt uit

Het dancefestival Extrema Outdoor wordt op 17 juli van dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd. De organisatie pakt daarom groots uit met de bekendste internationale en nationale artiesten uit uiteenlopende dance-genres.

Zoals gebruikelijk vindt het festival plaats aan het recreatiestrand Aquabest bij Eindhoven. Onder andere Sven Väth, Sebastian Ingrosso, M.A.N.D.Y, John Digweed en Danny Howells zullen hun opwachting maken. Hoewel het festival nog niet is uitverkocht, gaat de kaartverkoop wel sneller dan voorgaande jaren, aldus de organisatie.

Door een andere indeling van het festivalterrein en de ingebruikname van een nieuw stuk grond is er extra ruimte beschikbaar voor de festivalgangers. Ter ere van de vijftiende verjaardag van het festival verrijst op het terrein een heuse achtbaan, die gratis toegankelijk is.

Omdat het festival zonder trouwe bezoekers nooit tot het huidige succes uitgegroeid zou kunnen zijn, wil de organisatie de diehard Extrema-fans extra in het zonnetje zetten. Daarom roept de organisatie de bezoekers op om te laten zien wat voor hen 15 jaar Extrema Outdoor betekent. Met deze wedstrijd is een levenslange plek op de gastenlijst van het festival te winnen.

Het concept Extrema Outdoor treedt vanaf heden ook buiten de Nederlandse grenzen. De komende jaren zal Extrema Outdoor heel wat andere landen aandoen, zowel binnen als buiten Europa. Op 26 juni staat als eerste Extrema Outdoor Oslo gepland.