'Aluhoedjessite bekladt verkiezingsborden'

Alphen aan de Rijn wordt momenteel opgeschrikt door vandalen die het hebben voorzien op verkiezingsposters. De borden worden gesierd met teksten als 'Disclosure', 'E.T. = Home', 'Stop Bilderberg', 'Stop het systeem' en 'Niburu.nl'. Ondanks dat hun URL ook wordt genoemd, zegt Niburu.nl van niets te weten.

"Laten we voorop stellen dat de geplaatste leuzen niet van onze eigen hand afkomstig zijn en dat wij hier verder niets vanaf weten", valt in een reactie van Niburu te lezen. "We weten dus niet of er bewust is gekozen voor de gemeente Alphen aan den Rijn en of de verkiezingsborden bewust het doelwit zijn geweest om de boodschap te verkondigen. Wat er zal gebeuren als de verkiezingsborden worden schoongemaakt, kunnen we niet met zekerheid zeggen."

Toch is de 'aluhoedjessite' blij met de teksten. Volgens hen laat dit zien dat ons land toe is aan een verandering. "Wat wij aanraden is om desnoods zelf creatieve posters te maken en deze op te hangen, of om te stemmen op de nieuwe politieke partijen als Mens en Spirit of Nieuw Nederland. Beide partijen zullen meedoen tijdens de verkiezingen van 9 juni aanstaande."

Voor een foto van de bekladde borden, kijk hier