'Britney Spears draait weer door'

Het leven van een gevierd popster gaat niet altijd over rozen. Volgens het blad In Touch Weekly is Britney Spears weer eens doorgedraaid. In een vlaag van verstandsverbijstering zou ze haar blonde lokken weer hebben kortgewiekt.

Britney was met haar twee zoontjes, een oppas en een bodyguard in Disneyland. De zangeres zou samen met haar vriend Jason en haar zoontjes gezellig door het pretpark struinen, maar dat ging niet volgens plan. De tortelduifjes kregen knallende ruzie, waarop Britney zich in het toilet opsloot. Volgens een anonieme bron bestelde de Amerikaanse vervolgens een schaar bij de roomservice waarmee ze haar haren kort knipte. De schoonmaaksters van het hotel zouden de volgende dag hebben ontdekt dat de wc was verstopt door de haren die erin lagen.

De vader van Britney heeft nog steeds zeggenschap over haar, maar hij lijkt haar niet helemaal in toom te kunnen houden. Zo zou ze deze maand een rode kroon op haar billen hebben laten zetten, om daarmee aan te geven dat ze zelf de baas is. Volgens In Touch Weekly vrezen Britney's geliefden dat de zangeres opnieuw in de put is beland.