[Update] Red Dead Redemption wordt onzichtbaar

[Update 21-5-2010] Rockstar heeft een patch gemaakt en beschikbaar gesteld, het probleem zou verholpen moeten zijn. Vandaag met de europese release zullen we zien of het beter is.

[Origineel bericht] Red Dead Redemption is een spel waar je onder andere op een paard kan rijden... maar wat als je paard nu onzichtbaar wordt? Of je geweer onzichtbaar wordt? Of wat als je aangevallen wordt door een onzichtbare bergkat? Of dat je karakter onzichtbaar wordt, en dat anderen jou dus niet kunnen raken?

Deze bugs lijken de spelers te teisteren in de multiplayermode van Red Dead Redemption, het spel wat deze week uitkomt. De bugs gebeuren op de Xbox 360 en Playstation 3 en fans van de game hebben op het internet laten weten wat de problemen zijn.

Rockstar heeft deze problemen opgepakt en kwam met het volgende; "We zijn erg dankbaar dat de gemeenschap de game zo goed heeft opgepakt, we zijn op de hoogte van de problemen en proberen zo snel mogelijk een oplossing te vinden, mocht je op problemen stuiten kun je ons mailen op RDRSupportteam@rockstargames.com"

Rockstar bracht gisteren ook al een patch uit voor de Xbox 360 versie die problemen had met systemlink multiplayer.

Bekijk hieronder een van de youtube filmpjes met de bug.