Cissé, De Vrij en Leerdam moeten zich week eerder melden

Stefan de Vrij, Kelvin Leerdam en Sekou Cissé moeten een week voordat de voorbereiding van Feyenoord begint acte de presence geven. De Vrij en Leerdam moeten eerder terugkeren van vakantie, omdat zij een operatie ondergingen.

Bij De Vrij werd een scheurtje in de meniscus weggewerkt en Leerdam kreeg een buikwandversteviging. "Beide ingrepen zijn geslaagd en de jongens zullen gewoon in kunnen stromen als we eind juni weer gaan trainen", zei René Dannenburg van de medische staf van Feyenoord op de clubsite.

Niet alleen De Vrij en Leerdam moeten zich eerder melden, want ook Cissé moet dat doen. Hij onderging geen operatie, maar kreeg speciaal schoeisel aangemeten om voor eens en voor altijd verlost te zijn van de teenklachten. "Daarmee wordt de teen geïmmobiliseerd om het herstel zo veel mogelijk te bevorderen."

Dannenburg: "Sekou, Stefan en Kelvin hebben een iets kortere vakantie. Ongeveer een week voor de eerste training melden zij zich weer op de club, zodat ze vanaf 27 juli bij de groepstraining aan kunnen sluiten."