Schattigheid in Marvel Super Hero Squad Online

We zijn nog maar net bijgekomen van de aankondiging van Marvel vs Capcom 3. Nu ligt er al weer een nieuwe Marvel titel op ons te wachten. Dit keer geen 2D fighter, maar een heuse MMO genaamd Marvel Super Hero Squad Online. Verwacht geen superrealistische graphics in de game, want de beelden lijken meer op een tekenfilm. In plaats van het bekende stoere uiterlijk van de helden is er gekozen voor schattige babyversies van Wolverine & co. De MMO wordt gemaakt door The Amazing Society voor Gazillion Entertainment.

Volgens Ira Rubenstein, Vice President van Marvels Digital Media Group, zit iedereen op de game te wachten. "Dit is een unieke mix van actie, humor en customization. Marvel Super Hero Squad Online zal aan gaan slaan bij mensen van alle leeftijden. Het team van The Amazing Society maakt een superhelden-MMO die recht zal doen aan deze extreem populaire franchise. Gazillion Entertainment bewijst dat zij de ideale partner zijn als het aankomt op het maken van MMO's en het uitbrengen ervan. Zij gaan er een baanbrekende Marvel online ervaring van maken", aldus Ira Rubenstein.

In Marvel Super Hero Squad Online is het de bedoeling een team van superhelden samen te stellen en die door de verschillende avonturen te loodsen. Zo ga je door bekende Marvel-gebieden heen als Daily Bugle, Baxter Building en Stark Tower. Wanneer deze MMO uit gaat komen is niet bekend. Bekijk de trailer om te zien of je het met Ira Rubenstein eens bent.