Uitslag FC Utrecht - Roda JC

FC Utrecht heeft zich ten koste van Roda JC voor de tweede ronde van de Europa League geplaatst. Nadat afgelopen week al met 0-2 werd gewonnen in Kerkrade, werd de return in de finale van de play-offs vanmiddag met 4-1 winnend afgesloten.

Net als in de eerste wedstrijd kwam FC Utrecht al binnen twee minuten op voorsprong. Via de binnenkant van de paal scoorde Ricky van Wolfswinkel de 1-0.  Roda mocht nog hopen toen Junker de stand weer gelijk wist te trekken. In de tweede helft stelde de pleog van coach Ton du Chatinier echter orde op zaken. Van Wolfswinkel zorgde via een kopbal voor de 2-1, waarna Mulenga ook twee maal tot scoren kwam. Aan het begin van de tweede helft moest Roda bovendien met tien man verder nadat De Fauw door scheidsrechter Blom met rood van het veld werd gestuurd.