BN'ers enthousiast over Lady Gaga

Lady Gaga gaf zaterdagavond in het Arnhemse Gelredome een concert in het teken van haar wereldtournee 'Monster Ball Tour'. Veel bekende Nederlanders kwamen met hoge verwachtingen op het concert af en vertelden voor aanvang op de rode loper wat zij van de Amerikaanse zangeres verwachtten.

"Ik verwacht een fenomenaal concert van zo'n fenomeen als Lady Gaga'", vertelde presentator en talentscout Henk-Jan Smits voor de camera van Novum Nieuws. "Ze brengt een nieuwe manier van zang. Straks is het 'move over Madonna, here is Lady Gaga!' Zij is zo innovatief met muziek bezig en kan straks de leegte die Madonna achterlaat opvullen."

Ook 'X Factor'-jurylid en eigenaresse van platenmaatschappij Stacey Records, Stacey Rookhuizen, had hoge verwachtingen van de extravagante zangeres. "Ik kom hier om eens even te kijken hoe het echt moet! Lady Gaga durft alles en dat inspireert."

"Lady Gaga is een bron van inspiratie en ik ben heel erg benieuwd naar haar show", zei presentatrice Sylvana Simons.

Lady Gaga stelde de BN'ers niet teleur. De zangeres hulde zich van de ene in de andere maffe outfit en maakte de hooggespannen verwachtingen waar.

BN'ers enthousiast over Lady Gaga (foto: Novum)