Chuck vernieuwd voor 4e seizoen

De Amerikaanse comedy-actieserie Chuck is door producer NBC vernieuwd voor een vierde seizoen. Er waren enige twijfels over een vervolg van de serie, maar die werden vrijdag door NBC weggenomen door minimaal 13 nieuwe afleveringen te bestellen. Mogelijk worden er op een latere datum extra afleveringen besteld door de tv-gigant.

De serie Chuck gaat over de hoofdpersoon Chuck Bartowski, een nerd cq medewerker van een elektronicazaak. Bij toeval rolt Chuck in de spionnenbusiness van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA, met alle gevolgen van dien.

Ook werd vrijdag bekend dat het televisienetwerk ABC doorgaat met een tweede seizoen van de science-fictionserie V, dit ondanks zeer matige ratings. De toekomst van een andere Amerikaanse serie, Heroes, hangt aan een zijden draadje. Mogelijk komt er van Heroes een verkort nieuw seizoen dat de serie gaat afsluiten.

Update 21:46
NBC meldt zojuist dat Law & Order is gecanceld. Hiermee valt het doek voor de politie- en advocatenserie die sinds 1990 twintig seizoenen lang heeft gedraaid. Op 24 mei zal de laatste uitzending van Law & Order plaatsvinden. Wel zal NBC de spin-offs Law & Order: Los Angeles en Law & Order: Special Victims Unit continueren.

Update 00:04
Ook Heroes is gecanceld en zal geen vijfde seizoen krijgen van NBC. De laatste uitzending van de superheldenserie vond op 12 februari plaats.

Bezoek ook het forum voor de topics van Chuck, V, Heroes en Law & Order.


Chuck vernieuwd voor vierde seizoen